Čestitka povodom Dana državnosti BIH

U povodu obilježavanja 25. novembra Dana državnosti Bosne i Hercegovine, općina Čelić i  JU Gradska biblioteka organizovale su svečanu akademiju koja se održala u Amfiteatru općinskog vijeća Čelić.

Prisutnima su se obratili pomoćnik općinskog načelnika Nermin Okanović i direktorica JU Gradska biblioteka Čelić Amila Šadić Hajdarević sa prigodnim referatima. Glumac Ermin Avdić i učenici MSŠ Čelić svojim nastupima su uveličali ovu svečanost.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Općinski načelnik općine Čelić, Sead Muminović u povodu 25. Novembra Dana državnosti Bosne i Hercegovine upućuje čestitku svim građanima Bosne i Hercegovine.

Povodom nastupajućeg Dana državnosti Bosne i Hercegovine, u ime općine Čelić i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke svim građanima Bosne i Hercegovine, sa željom i nadom da ćemo zajedničkim zalaganjem, radom, međusobnim razumijevanjem i tolerancijom doprinijeti izgradnji društva na principima ZAVNOBiH-a kojim je naglašeno da Bosna i Hercegovina pripada svakom njenom građaninu i da su tolerancija i zajednički život naš jedini izbor.

                                                                                                                                Općinski načelnik 

                                                                                                                               Sead Muminović

 

, ,

Post navigation