Penzioneri općine Čelić obilježili svoj jubilej !

U povodu obilježavanja jubilarne dvadesete godišnjice osnivanja Udruženja penzionera-umirovljenika, Udruženje penzionera-umrovljenika općine Čelić je 25.oktobra 2017.godine u općinskoj sali  Čelić održalo svečanu sjednicu Skupštine ovog udruženja. Prigodnim referatom za ovu priliku, prisutnim se obratio predsjednik udruženja Salih Mujkić te delegat u Federalnoj skupštini Udruženja penzionera-umirovljenika FBiH Šemsudin Glibanović.

Čestitku penzionerima sa željom za dobro zdravlje uputio je općinski načelnik Sead Muminović i naglasio bolju saradnju i pomoć penzionerima općine Čelić. Udruženje penzionera umirovljenika i općinski načelnik utvrdili su Sporazum u cilju unapređenja rada Udruženja i poboljšanja statusa penzionera u skladu sa mogućnostima općine Čelić.  U povodu praznika penzionera, Izvršni odbor Udruženja penzionera umirovljenika općine Čelić za poseban doprinos u ostvarivanju programskih ciljeva i zadataka udruženja i poboljšanja životnog standarda penzionera na području općine Čelić dodjelio je zahvalnice Glibanović Šemsudinu, Kurtić Miralu, Omerović Ramizi i Sijarić Raziji i plaketu za Karasuljić Ganiju.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Na osnovu prijedloga Izvršnog odbora udruženja penzionera općine Čelić i saglasnosti Komisije za dodjelu priznanja na nivou Tuzlanskog kantona, zahvalnica je uručena Zeherović Halusiji, povelja Ljaljić Muhamedu i plaketa Ribić Omeru.

Post navigation